TopParken nieuwe eigenaar Camping Schoonbron

  • Nieuwe eigenaar Schoonbron
  • TopParken nu ook in Limburg
  • Chalets en kampeerplaats
  • Unieke locatie vlakbij Valkenburg

Persbericht TopParken 28-1-2016

TopParken nieuwe eigenaar Camping Schoonbron

Nu ook in Limburg vertegenwoordigt

TopParken is trots te mogen mededelen dat zij een nieuw vakantiepark rijker is. Het aangekochte camping Schoonbron is het 17e vakantiepark binnen de TopParken keten. Camping Schoonbron is gelegen in Schin op Geul, nabij Valkenburg. Met dit vakantiepark op deze unieke locatie in Limburg breidt TopParken haar aanbod uit naar het zuiden van Nederland.

Op dit moment wordt er druk gewerkt aan een herstructureringsplan voor het vakantiepark, waarbij onder andere de faciliteiten en de infrastructuur zal worden verbeterd en vernieuwd. Op het vernieuwde vakantiepark kan men het aanbod verwachten wat men van TopParken gewend is. Zo is het mogelijk een vakantiehuis te huren en blijft een deel van het kampeerterrein bestaan, wat het mogelijk maakt om te kamperen met tent, caravan of camper. Daarnaast kan men ook een vakantiehuis kopen, voor eigen gebruik of als interessante belegging. TopParken biedt op meerdere van haar vakantieparken een hoog netto rendement bij de aankoop van een vakantiehuis. Door de grote toestroom van toeristen naar Valkenburg verwachten zij dat ook op voormalig camping Schoonbron een hoog netto rendement haalbaar is.

Camping Schoonbron is gelegen in Schin op Geul (gemeente Valkenburg), een klein dorp in het zuiden van de provincie Limburg. In de Geulvallei, waar het vakantiepark op uitkijkt, zijn mooie fiets- en wandelroutes uitgezet. Ook het natuurgebied ‘het Gerendal’ ligt in de directe omgeving van het vakantiepark.

Naast de nieuwe faciliteiten die ontwikkelt worden op het vakantiepark, biedt de omgeving van Schin op Geul ook veel vermaak voor jong en oud. Het centrum van de stad Valkenburg ligt op 15 minuten fietsen van Schoonbron. Deze stad is één van de grootste toeristische bestemmingen waar jaarlijks meer dan een miljoen dagjesmensen naartoe komen. Daarnaast bevinden de grote plaatsen Luik, Aken en Maastricht zich op korte afstand van het vakantiepark.

Camping Schoonbron zal vanaf heden verder gaan onder de naam: Résidence Valkenburg.

Vanaf vandaag is het mogelijk om via de vernieuwde website www.residence-valkenburg.nl online een vakantie te boeken.

Meer informatie: www.residence-valkenburg.nl

Résidence Valkenburg | Valkenburgergweg 128 | Schin op Geul | Tel: +31 (0)88-500 2475