Résidence Valkenburg Run

  • Prachtige omgeving
  • Voor iedereen toegankelijk
  • Sportieve afsluiter van de zomervakantie
  • Professioneel opgezette run
  • Schrijf je nu in!

Mooiste run van het Zuiden!

Op zondag 27 augustus aanstaande organiseert Résidence Valkenburg in samenwerking met topsporter Ricardo Floris (winnaar Maastrichts Mooiste 2017) en organisator Emiel Frambach van ‘Extra Leisure’ (o.a. Ironman Maastricht en WK Valkenburg 2012), de eerste Résidence Valkenburg Run. Een 5 km run over het veilige parcours van het vakantiepark, met de prachtige omgeving als decor. Een sportieve afsluiter van de zomervakantie voor jong en oud.

De Résidence Valkenburg Run
De run is opgezet voor jong en oud en is voor iedereen toegankelijk. De kidsrun start om 10 uur en gaat over een afstand van 1.3 km over het vakantiepark. De ouders kunnen vervolgens een uur later starten voor de 5 km run. Ricardo Floris: ‘Deze route is speciaal uitgemeten en biedt een veilige omgeving. We laten onze deelnemers kennismaken met de unieke omgeving die Zuid Limburg te bieden heeft. Precies 5 km, waar iedereen van elk niveau de kans krijgt om te shinen. Met onze professionele apparatuur weet je ook daadwerkelijk, na de run direct jouw personal best’’.

Wilt u ook meedoen aan de 1e editie van de Résidence Valkenburg Run? Boek vandaag nog een verblijf op Résidence Valkenburg en schrijf je in!

Online boeken

Schrijf je hier in!

Inschrijven
Voor € 7,50 p.p. ontvangen de volwassen gasten hun eigen rugnummer incl. chip en nutrition. De inschrijving verloopt online en op de dag zelf bij restaurant Woodz. Ken Heugen, eigenaar Woodz:‘We zijn erg blij met deze prachtige tocht. Met de unieke locatie en het zwembad als afkoeling, gaan we er een sportieve dag van maken. Uiteraard volgen we daarna op groot scherm met de gasten de verrichtingen van Max Verstappen op SPA’.

Brochure aanvragen

Wilt u meer informatie over Résidence Valkenburg en/of op de hoogte blijven van alle actuele aanbiedingen en het laatste nieuws? Schrijf u via onderstaand formulier in voor de nieuwsbrief of vraag de gratis brochure aan.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Onderwerpen*