Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

De leukste vakantie of onbezorgd investeren in Zuid-Limburg

  • Comfortabele vakantiehuizen en gezellige kampeerplaatsen
  • Verwarmd buitenzwembad
  • Gezellig restaurant
  • WiFi aanwezig
  • Vakantiewoningen te koop voor eigen gebruik en/of verhuur
  • Gegarandeerd meerjarig netto rendement mogelijk
  • Vlakbij Valkenburg en Maastricht

Vakantiehuis in Zuid-Limburg

Op een toplocatie in Schin op Geul (vlakbij Valkenburg) vindt u het gezellige vakantiepark Résidence Valkenburg. Op het park beleeft u de leukste vakantie in een comfortabel vakantiehuis of op een van de gezellige kampeerplaatsen. Neem een duik in het verwarmde buitenzwembad, geniet van een hapje en drankje in het gezellige restaurant of trek erop uit en ontdek de prachtige omgeving en leuke steden.

Vakantie boeken

Vakantiewoning kopen
Woont u in de omgeving van Résidence Valkenburg en ben u geïnteresseerd naar een vakantiehuis met interessant rendement? Of bent u nu heerlijk op vakantie en wilt u een vast vakantiehuisje waar u altijd terecht kunt? Op Résidence Valkenburg kunt u ook vakantiewoningen kopen. Door de unieke locatie, vele faciliteiten en de grote stroom aan toeristen naar Valkenburg is er een hoog gegarandeerd meerjarig netto rendement haalbaar. Kom langs, bezichtig de vakantiehuizen en laat u vrijblijvend informeren over de verschillende mogelijkheden voor het kopen van een vakantiewoning.

Wilt u meer informatie over TopParken en/of op de hoogte blijven van alle actuele aanbiedingen en het laatste nieuws? Schrijf u via onderstaand formulier in voor de nieuwsbrief of vraag de gratis brochure aan.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Onderwerpen*
Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.